Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین استان البرز و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، حمیدرضا جانباز روز یکشنبه با حضور در دفتر استاندار البرز، با اشاره به اینکه استان البرز با رشد متوسط سالانه ۲.۱۷ درصد نقطه جمعیتی مهمی است، افزود: اقدامات خوبی در البرز شکل گرفت که بخش عمده آن تخصیص آب و پساب بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه کیفیت منابع آب در البرز به شدت در حال کاهش است، ادامه داد: برای راه اندازی تصفیه خانه شماره ۳ کرج در خصوص تامین منابع مالی همراهی خواهیم داشت.
جانباز با اشاره به اینکه استاندار البرز با وضعیت آب آشنا است و بحران های کم آبی را می شناسد، گفت: در دوره مسئولیت دکتر شهبازی در مناطق جنوبی کارهای سختی و خطیری را پیگیری کردیم و اگر وجود ایشان نبود در پیک مشکلات آب پیش از طرح غدیر در آبادان و خرمشهر با بلوای بزرگی همراه بودیم.
وی افزود: باید طی دیداری دیگر برنامه های تامین آب را مرور کنیم و تمام توان خود را برای مدیریت این امر داشته باشیم.
این مسئول با اشاره به اینکه سعه صدر و تدبیر استاندار البرز قطعا راهگشا خواهد بود، اضافه کرد: ۲ چالش مهم در البرز وجود دارد که باید در اسرع وقت در خصوص آنها تصمیم گیری شود.
وی گفت: مدول تصفیه خانه آب فقط فیلتراسیون آن باقی مانده و اکنون منتظر نتیجه مناقصه هستیم و اگر منجر به نتیجه نشد باید در استان تصمیم گیری شود و اعتبار لازم را نیز برای این امر تامین خواهیم کرد.
جانباز افزود: موضوع مهم دیگر این است که باید بتوانیم از حاشیه رودخانه امیرکبیر آب بیشتری برداشت کنیم و در این راستا نیز اعتبارات لازم را اختصاص خواهیم داد.
وی عنوان کرد: متعهد می شویم پروژه های کوتاه مدت آبفای استان البرز را به مرحله بهره برداری برسانیم.
این مسئول گفت: طی نشست بعدی پروژه های این حوزه را در البرز بررسی می کنیم و اعتبارات لازم را تخصیص خواهیم داد.
وی با بیان اینکه در حوزه تامین دیزل برای البرز همراهی خواهیم داشت، افزود: بعنوان یک شهروند از تمامی اقداماتی که استاندار البرز برای مدیریت کرونا داشته اند قدردانی می کنم.

48

کد خبر 1399452

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز استاندار البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز بازگردانده می‌شوند
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • ویترین تسنیم شماره ۶۵۷/ اکسپو در «خانه امن»
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • بازدید علمی دانش آموزان از تصفیه خانه آب ارومیه